Stilte aub!

Specht

Regie: Freddy Poeck

De winter is in aantocht. Specht zoekt een huis om te wonen, maar dat lukt niet zo best. De meeste bomen in de tuin hebben al neen gezegd. Specht is namelijk niet van hier. Dus poetst Specht nog eens extra zijn veren en klopt aan bij Berk. Het is zijn laatste kans!
‘Specht' is een fabel over de dieren en de bomen in de tuin, en in de tuin ernaast.
'Specht' is een voorstelling over vriendschap en vertrouwen, argwaan en afgunst. 'Specht' is een verhaal over gewoon en vreemd, over normaal en raar, over wij en zij.
Het stuk werd gecreëerd door Raf Walschaerts (Komilfoo) en bewerkt onder leiding van onze trouwe regisseur Freddy Poeck.
Kaarten kosten 7.00 euro en kunnen besteld worden via www.dekleinekunst.be of op het nummer 03 775 58 92.

Kaarten worden naar huis opgestuurd of liggen ter beschikking aan de kassa. Ze kunnen ook afgehaald worden bij Frans De Grave, Westakkerlaan 15 te Beveren.

Kinderen die een gekleurde uitnodiging meebrengen krijgen een waardebon voor één euro. (De uitnodiging hebben ze gekregen op school of kunnen ze downloaden van de website)

TEKST: Raf Walschaerts
MET: Jacotte Brokken, Jens De Grave, Ann Boets, Laurence Coopman, Yasmin Van Volsem, Felix Van Volsem, Wilfried Van Daele, Michiel Hermans
SCENOGRAFIE: Freddy Poeck
REGIEASSISTENTIE: Frans De Grave
LICHT & GELUID: Julien Waegeman, Peter De Rudder

LOCATIE: De Kring


Terug naar het overzicht